Inbouwapparatuur, fornuizen, accessoires en overige apparatuur voor uw keuken: u vindt bij ons altijd wat u zoekt. En mocht u toch iets anders in gedachten hebben, dan zoeken wij samen verder. Ons assortiment is groot, maar onze collectie strekt zich nog veel verder uit.

Talloze merken zijn vertegenwoordigd in onze showroom in Assen. U vindt bij ons onder meer:

Inbouwapparatuur geselecteerd naar uw wensen

Wat u ook zoekt, uw persoonlijke wensen staan voorop. Zodat u kunt ontdekken wat die wensen zijn, presenteren wij u een overzichtelijk en ruim aanbod. Dankzij ons aanbod van 10 keukenopstellingen hebben wij veel diversiteit in apparatuur en accessoires. Daarin onderscheiden wij ons van andere keukenzaken. Ook daarom zijn wij 'de andere keukenwinkel'. Wat u bij uw doorsnee keukenzaak niet vindt, vindt u wel bij ons!

Wij laten u graag zien hoe u uw droomkeuken kunt inrichten en er een stukje sfeer en persoonlijke smaak aan toevoegt. De juiste accessoires, de meest geschikte inbouwapparatuur; uw keukenwensen verwezenlijken is waar wij sterk in zijn.

Vragen over onze inbouwapparatuur?

Ervaar zelf waarom wij net even anders zijn dan de reguliere keukenzaken. Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan onze keukenshowroom in het hartje van Assen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. Wij helpen u graag.