Al sinds 1980 zijn wij actief in de keukenbranche. De Keuken Advies Specialist biedt u dan ook expertise en vakmanschap. Onze tientallen jaren aan ervaring garanderen u een deskundig advies. Van een goed advies over gebruiksgemak van uw keuken en de apparatuur heeft u vele jaren plezier! Bij ons stelt u bovendien uw droomkeuken samen in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Ook is onze showroom net even anders dan anders qua opzet.

Showroom

Een eerlijk, deskundig en vrijblijvend advies

U vindt bij ons een overzichtelijk aanbod van maximaal 10 opstellingen in alle stijlen. U krijgt van ons eerlijk, deskundig en vrijblijvend advies. Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf behandeld willen worden. Geen opdringerige verkopers dus en gewoon een vrijblijvend advies waar u wat aan heeft. Niets moet en alles mag, dat is waar wij voor staan. Desgewenst komen we bij u thuis om (kleur)advies te geven of om uw persoonlijke wensen te vertalen naar uw droomontwerp.

De Keuken Advies Specialist heeft alle topmerken in huis. Of het nu gaat om het juiste keukenontwerp of de beste (inbouw)apparatuur, de merken die wij leveren staan voor topkwaliteit.

ShowroomShowroom

Kom kennismaken, bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden? Ervaar zelf waarom wij net even anders zijn dan de reguliere keukenzaken. Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan onze keukenshowroom in het hartje van Assen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. Wij helpen u graag.