Krachtige dubbele werking - onze ovens met magnetrons

Neff

Ze zijn ideaal voor kleinere keukens. Onze combi-magnetrons combineren de sterke punten van de oven - zoals braden en bakken - met de voordelen van een magnetron. Het mooie apparaat ziet er vanbinnen net zo uit als een conventionele oven met drie roosters. Dus als je een tajine met lamsvlees bereidt met bevroren vlees en je hebt weinig tijd, dan kun je het lam snel ontdooien in de magnetron. De handige FullTouchControl helpt je bij het kiezen van de juiste tijd en temperatuur via het TFT-display. Zodra je alle heerlijk ruikende kruiden, specerijen en groenten hebt toegevoegd, kan de ovenfunctie het werk overnemen.

 

Onze ovens lopen warm voor kookenthousiasten

Neff

Met ons assortiment bakovens geven we je een scala aan mogelijkheden in handen. Er zijn wel vijftien verschillende ovenstanden waar je bij een NEFF oven uit kunt kiezen: van de klassieke ovenstand met onder- en bovenwarmte, tot de grilstand en de gecombineerde pizzastand waarmee je ook ovenfriet lekker knapperig kunt bakken. Ons automatische ovenreinigingsprogramma maakt gebruik van pyrolyse , dat overgebleven etensresten tot 480 °C verwarmt en tot as verbrandt. Met wat keukenpapier is de ovenruimte vervolgens zo schoon te maken. Efficiënter en makkelijker kan bijna niet.

 

Voor iedere vorm van passie - onze keramische kookplaten

Door het frameloze ontwerp passen onze keramische kookplaten uitstekend in iedere keuken. En een hele reeks opties met tot wel 17 standen maken het voorbereiden van het volgende feestmaal zo gemakkelijk als wat. Omdat koken alles te maken heeft met creativiteit en individuele smaak, kunnen onze kookzones dienen voor potten en pannen in alle vormen en maten. Nog beter, onze verbeterde touchcontrol biedt volledige flexibiliteit bij koken.

Neff
 

Onze wandschouwkappen - mooi en effectief

Neff

Onze wandschouwkappen werden ontworpen om te zichtbaar te maken dat je graag kookt. Ze zijn de eyecatcher in elke keuken en er is vast en zeker een design in jouw smaak. En wanneer het diner voorbij is, zorgt de AirFresh ventilatie automatisch voor frisse lucht in de keuken. Hij kan zo worden ingesteld dat de lucht elk uur vijf minuten wordt geventileerd - ideaal na een uitgebreid diner of een gezellig feestje.

 

Alles-in-een frisheid - onze koel-vriescombinaties

Eten heeft alle te maken met nieuwe ideeën en verse inspiratie. En onze koel-vriescombinaties zijn niet anders. Ze zitten boordevol ideeën om je lievelingsingrediënten optimaal te bewaren. Je kunt kiezen tussen modellen die je ingrediënten tot drie keer zo lang vers houden met onze ingebouwde FreshSafe voedselbewaringssystemen. Flexibiliteit is het trefwoord, dus hebben we het eenvoudiger gemaakt om de potten en glazen achterin de koelkast te bereiken met ons eenvoudige uittrekbare EasyAccess rek. Er is ook een afgescheiden glazen VarioShelf om de ruimte in de koelkast in te delen en bij met ons geniale Slide&Hide botervak schuift de afdekking er gewoon onder, uit de weg. Het vriezergedeelte is ook vol met opties om aan je wensen te voldoen.

Neff
 

De alleskunners - onze 60 cm brede vaatwassers

Neff

Of je nu een diner geeft of voor slechts één persoon kookt, wij bieden alle hulp die je nodig hebt om erna schoon te maken. Onze 60 cm vaatwassers zijn erg flexibel. Ze kunnen overal mee omgaan, van fijn porselein tot grote, aangekoekte pannen. Onze VarioFlexPro® korfindeling en verstelbare bovenkorven Rackmatic helpen je de binnenruimte aan jouw wensen aan te passen. Het unieke vaatwasprogramma Chef70 verwijdert met een hogere waterdruk en dito temperatuur de hardnekkigste vlekken, zodat je de pannen niet hoeft in te weken of te schrobben. Wanneer tijd essentieel is, bijvoorbeeld bij een feestje, reinigt de TurboSpeed20 licht vervuild servies en glazen binnen 20 minuten. Wanneer het diner voorbij is, zul je ons dankbaar zijn voor eigenschappen als het nachtprogramma. Hierbij wordt het geluidsniveau nog verder gereduceerd tot een zacht zoemen.

 

Onze warmhoudladen - kook met gemak

Chocolade smelten, brood laten rijzen en je gerechten warm houden voor het opdienen - onze warmhoudladen ondersteunen je bij koken. Je kan heel servies voor 12 personen in de grote lade of voor 6 personen in de kleinere variant warmhouden. Gebruik de drie verschillende instellingen voor het opwarmen van voedsel en ontdooien om je kookproces te vereenvoudigen. Of houd het servies warm tot alle gasten zijn gearriveerd. Klaar om te serveren? Met het gladde Push-Pull openingsmechanisme kun je gerechten met gemak opdienen.

Neff