Bauknecht biedt een keur aan inbouwapparatuur. Ovens, stoomovens, magnetrons en kookplaten bijvoorbeeld. Maar ook wat betreft warmhoudlades, koffiemachines, koelvriescombinaties en afwasautomaten kunt u bij Bauknecht uw hart ophalen. Als u een keuken aanschaft bij de Keuken Advies Specialist, heeft Bauknecht voor u de perfecte apparatuur in huis.

Bauknecht wil uw leven aangenamer maken. Daarom ontwikkelt Bauknecht ideeën waarbij gezondheid, comfort en milieubewustzijn centraal staan. Intelligente oplossingen waarmee u tijd bespaart en vitaler en actiever kunt leven.

Bauknecht

De vaatwasmachine van Bauknecht met waterreservoir is een uitblinker op het gebied van waterbesparing. Het speciale reservoir vangt het water van de laatste spoelcyclus op en gebruikt dit voor de voorspoelcyclus van de volgende lading. Daardoor gebruikt u slechts 6 liter water - met energie-efficiëntieklasse A+. Dankzij de geïntegreerde warmwateraansluiting (tot 60°C) kunt u de afwasautomaat ook moeiteloos aansluiten op bijvoorbeeld uw zonneboiler.

De Keuken Advies Specialist is dealer van Bauknecht in Assen. Wij integreren graag apparatuur van Bauknecht in uw keukenontwerp.