Wij werken klantgericht. Dit betekent voor u:

1. Wij nemen graag de tijd voor u

De Keuken Advies Specialist in Assen kenmerkt zich door kleinschaligheid en vriendelijkheid. U mag altijd rekenen op onze persoonlijke aandacht. Van ons krijgt u onafhankelijk advies. Graag nemen we ruim de tijd om te komen tot een prachtig eindresultaat: een keuken waar u jaren plezier aan gaat beleven.

Natuurlijk moet uw droomkeuken voorzien zijn van de juiste apparatuur. Bij ons vindt u een grote variatie aan inbouwapparatuur, van verschillende merken. In de keuze van werkbladen is alles mogelijk; uw wens is leidend. Vanzelfsprekend geldt dat ook voor de accessoires in uw keuken. In onze prachtige zaak in Assen vindt u volop inspiratie om uw keuken net dat beetje extra te geven.

2. Altijd een getekend ontwerp in perspectief

Klanten krijgen van ons altijd een handgetekend ontwerp in perspectief. Zo weet u exact wat u krijgt en kunt u altijd ergens op terugvallen. Wij werken niet met ingewikkelde 3D-modellen. Daarnaast verzorgen wij een duidelijke installatietekening, zodat u weet waar alle aansluitpunten voor water, gas en elektra komen te zitten.

3. Uw keuken samenstellen zonder aanbetaling

Onze keukens zijn altijd scherp geprijsd. U betaalt niet voor overbodig dure adviesgesprekken. U betaalt niet voor een duur ontwerp. Wij geven u advies op maat voor een betaalbare prijs. Het doen van een aanbetaling is bij ons niet nodig; u betaalt pas na levering. Wel zo prettig.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer zien? Kom dan eens vrijblijvend naar onze showroom. Wij helpen u graag op weg!

4. Vakkundige montage

Het is mogelijk dat wij de gehele montage voor u verzorgen, zodat u alleen nog maar hoeft te koken in uw nieuwe keuken. Wij werken samen met monteurs die exclusief voor ons bedrijf werken. Zij dragen zorg voor een vakkundige montage en afwerking.

5. Altijd één contactpersoon: snel en gemakkelijk

Tijdens het gehele proces doet u rechtstreeks zaken met ons. Voor, tijdens en na de aanschaf heeft u dus één aanspreekpunt. Bij de Keuken Advies Specialist wordt u niet eindeloos doorverbonden, maar meteen te woord gestaan door een medewerker die uw order door en door kent. Onze klantenbenadering is daarmee persoonlijk, van a tot z.