Bosch
Een inbouwoven kan je plaatsen waar je wilt: in een bovenkast of onderkast. Bosch biedt dan 2-in-1 ovens met magnetron, en zelfs 3-in-1 ovens met magnetron en stoomfunctie. Daarnaast kan je kiezen voor een inbouwfornuis. Deze wordt onder het werkblad geplaatst en bevat de bedieningsknoppen voor de bovenliggende kookplaat.

 

Een kookplaat van Bosch. Uniek design, perfect ingebouwd.

Bosch
Een kookplaat is een onmisbaar apparaat in de keuken. Je kan kiezen voor verschillende groottes, van 60 cm tot 90 cm breed. En wil je gas of inductie? Koop je een inbouwfornuis, dan is de kookplaat daar onderdeel van. Je bedient de kookplaat via het fornuis eronder.

 

Een vrijstaand fornuis van Bosch. Kies waar je kookt.
Een vrijstaand fornuis is makkelijk, levert perfecte resultaten en is ook nog eens heel flexibel. Je kiest zelf de plaats die in jouw keuken het beste uitkomt. Je maakt jouw eigen, persoonlijke keuze. Wat het ook wordt, je kan volledig vertrouwen op de kwaliteit van Bosch. Veel kookplezier!

Bosch
 

Stoomovens en stoombakovens van Bosch.
Alle vitamines blijven behouden, elke dag weer.

Bosch
Lekker, gezond en buitengewoon praktisch. De stoombakovens van Bosch hebben alles. Én ze behouden alles. Perfect resultaat en bij ieder gerecht blijven alle belangrijke aroma's, vitamines en mineralen behouden. Of je nu houdt van sappig en mals of van mooi krokant en goudbruin, met stoom bereidt je een smakelijke en waardevolle maaltijd.

 

Een magnetron van Bosch. Voor ongeduldige fijnproevers.
Met een magnetron zet je snel iets goeds op tafel. Ontdooien, opwarmen, bakken, het kan allemaal in een magnetron van Bosch. In een compacte bakoven met magnetron kan je ook traditioneel bakken. Met Bosch kan je altijd vertrouwen op een perfect resultaat - óók als je eens wat minder tijd hebt.

Bosch
 

Jouw gasten ruiken pas wat je kookt wanneer je het op tafel zet.

Bosch
Wat je ook bakt of kookt, laat de stoom en de bijbehorende geurtjes maar aan Bosch over. We hebben de perfecte afzuigkap voor iedere keuken, dus óók voor die van jou. In welke grote of kleine ruimte ze ook aan het werk zijn, ze zorgen stil en efficiënt voor frisse lucht.

 

Warm aanbevolen: Bosch warmhoudladen.
Een warmhoudlade van Bosch houdt maaltijden en borden warm, maar is ook ideaal voor het langzaam garen van vlees, het ontdooien van etenswaren, het smelten van chocolade en het rijzen van deeg. Een warmhoudlade bouw je los in of in combinatie met een oven. Er is een perfecte oplossing voor iedere keuken.

Bosch
 

Pas als alles perfect is.

Bosch
Gebruiksgemak is een serieuze zaak voor de ingenieurs van Bosch. Ze onderwerpen iedere functie van ieder apparaat aan duizenden tests en kwaliteitscontroles. Pas als een apparaat volledig voldoet aan de hoogste eisen, is het klaar voor de belangrijkste uitdaging: jouw keuken.