Horizontaal ingebouwde Siemens bakovens.

Siemens

Een tijdloos moderne look met horizontale architecturale lijnen. Horizontaal geïntegreerde Siemens bakovens zijn makkelijk toegankelijk en zorgen voor een harmonieuze eenheid.

 

Verticaal ingebouwde Siemens bakovens

Siemens

Met Siemens bakovens in een verticale lijn ingebouwd, houdt u uw bak-, grill- en kookapparaten in één hoge kast. Dat ziet er niet alleen goed uit, maar bespaart ook ruimte.

 

Maaltijden voor fijnproevers. Op een inductionAir kookplaat.

Siemens inductionAir systemen passen perfect in een kookeiland. Ze trekken kookdampen omlaag in een compacte, verborgen afzuigunit in de kookplaat en maken van het eiland een integraal onderdeel van de woonkamer.

Siemens
 

Werkbladafzuigsystemen: minimalistisch design
voor state-of-the-art keukens.

Siemens

De moderne stadskeuken is een dynamische plek, waar elk apparaat een designobject is. De slanke Siemens werkbladafzuigsystemen zijn ontworpen om een subtiele maar krachtige bijdrage te leveren en staan bijzonder goed bij minimalistische kookeilanden.

 

Warmhoudladen

Uw maaltijd is op tijd klaar, maar uw gasten zijn er nog niet? De ruime Siemens warmhoudladen houden eten, dranken en borden gelijkmatig warm op temperaturen tussen de 30°C en 80°C.maken met nieuwe ideeën en verse inspiratie. En onze koel-vriescombinaties zijn niet anders. Ze zitten boordevol ideeën om je lievelingsingrediënten optimaal te bewaren. Je kunt kiezen tussen modellen die je ingrediënten tot drie keer zo lang vers houden met onze ingebouwde FreshSafe voedselbewaringssystemen.

Siemens
 

Vacumeerladen

Siemens

Met de Siemens vacumeerlade kunt u uw voedsel perfect voorbereiden voor sous-vide koken. De producten worden vacuüm verpakt in de lade die 99% luchtdicht is, waardoor warmteoverdracht optimaal is en het resultaat verbazingwekkend. De lade is ook handig voor het bewaren van producten.

 

Geïntegreerde vaatwassers

Geïntegreerde vaatwassers voegen zich perfect in uw keuken: dankzij de in hoogte instelbare poten zijn ze eenvoudig in de ruimte onder het aanrecht te plaatsen. Het bedieningsprogramma blijft duidelijk zichtbaar aan de voorkant, met gemakkelijke bediening van programma's en functies.

Siemens