Op een keukenleverancier moet u kunnen vertrouwen. U doet immers een aankoop waar u ook over een aantal jaren nog volledig achter wilt staan. Wij begrijpen dat en noemen de Keuken Advies Specialist daarom 'de andere keukenwinkel'.

Van nostalgische keukens tot designkeukens

In onze showroom in hartje Assen vindt u allerlei verschillende soorten keukens: van nostalgisch en modern tot landelijk en design. U zult versteld staan van onze rijke variatie aan inbouwapparatuur en accessoires. Combineren is een kunst en wij verstaan dit als geen ander. Graag denken we met u mee om uw droomkeuken vorm te geven. Alles is bespreekbaar, de mogelijkheden zijn enorm.

Bij ons vindt u geen opdringerige verkopers, maar een 'niets moet, alles mag'-mentaliteit. U bent altijd welkom om in onze showroom vrijblijvend inspiratie op te doen voor uw droomkeuken. Bij ons vindt u onder meer keukenopstellingen van Rotpunkt en Schmidt, twee topmerken in de keukenbranche. De inbouwapparatuur van bijvoorbeeld AEG, ATAG of Bauknecht maakt uw keuken helemaal af.

Kennismaken met De Keuken Advies Specialist?

Ervaar zelf waarom wij net even anders zijn dan de reguliere keukenzaken. Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan onze keukenshowroom in het hartje van Assen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. Wij helpen u graag.