ATAG heeft enorm veel te bieden voor de moderne, nostalgische, landelijke of design keuken. Wokken als in Azië met de Fusion Vulcano Wokbrander, bijvoorbeeld. Of groots, elegant en gedetailleerd bakken met de multifunctionele ovens van ATAG. Dit merk heeft allerlei veelzijdige producten in het assortiment: kookplaten, fornuizen, ovens en afzuigkappen.

Voor alle apparatuur biedt ATAG een goede oplossing: koelen en vriezen, magnetrons, vaatwatters en koffiemachines. In de laatstgenoemde categorie heeft ATAG bijvoorbeeld prachtige inbouwapparatuur. Ingebouwde koffiemachines zijn een geweldige toevoeging aan uw keuken. U creëert zo meer ruimte op uw keukenblad. En u geniet van meer smaak dankzij de versgemalen koffiebonen.

Atag

Koel- en vrieskasten heeft ATAG in allerlei soorten en maten. Elke smakelijke, gezonde maaltijd begint met verse ingrediënten. Dan is een goede koeling onmisbaar, die uw producten onder perfecte omstandigheden bewaart. De koel- en vriestechnieken van ATAG zijn doordacht: energiezuinig, duurzaam en stil. En de uitvoeringen zijn praktisch: denk aan goede binnenverlichting en een flexibele indeling.

De Keuken Advies Specialist informeert u graag over alle apparatuur van Atag en de toepassing in uw droomkeuken. Kom langs in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.