Bij de Keuken Advies Specialist vindt u alleen maar topmerken. In onze showroom treft u onder meer keukens van Rotpunkt en Schmidt: merken van topkwaliteit. Twee giganten in de keukenbranche, die trendsettend zijn. In onze showroom vindt u enkele fraaie en exclusieve keukenontwerpen.

Gebruiksvriendelijke inbouwapparatuur

Qua apparatuur bieden wij u een gevarieerd aanbod. Keukenapparatuur van AEG en fornuizen van Smeg, Belling, Stoves en Bertazzoni bijvoorbeeld. Wij hebben ook keukenapparatuur van ATAG in ons assortiment, evenals inbouwapparatuur van Bauknecht. Er is volop keus in huishoudelijke apparaten van Bosch. Afzuigkappen hebben we onder meer van Novy.

Onmisbaar en steeds vaker aanwezig in de moderne keuken zijn de kokendwaterkranen van Quooker. Bij de Keuken Advies Specialist vindt u pannensets van onder meer Woll, Silampos en Fissler. Exclusieve apparatuur hebben we in onze showroom van Siemens, Whirlpool en Zanussi.

Vragen over onze topmerken?

Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan onze keukenshowroom in het hartje van Assen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. Wij helpen u graag.