Een bezoek aan onze keukenshowroom in het centrum van Assen laat direct zien waarom we net even anders zijn. De showroom is een bezoekje meer dan waard. U zult verrast worden door onze gevarieerde keukenopstellingen, u zult geïnspireerd worden door onze manier van werken!

Showroom

In onze showroom vindt u geen tientallen opstellingen, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Onze aanpak is anders: wij tonen u maximaal 10 opstellingen in verschillende stijlen, van modern en design tot tijdloos en nostalgisch. Hierdoor heeft u de gelegenheid de keuken van uw voorkeur tot in detail te bekijken.

 

 

 

 

Volop parkeergelegenheid vlakbij

'Jullie zitten in het centrum van Assen, kan ik dan wel bij jullie parkeren?' Jazeker, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De parkeergarage aan het Mercuriusplein is vlakbij onze zaak. Ook in de omliggende straten is volop parkeergelegenheid (betaald parkeren). Wij nodigen u graag uit om te komen ontdekken wat wij bedoelen met 'de andere keukenwinkel'. De koffie staat klaar in onze showroom!

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.30 uur
Woensdag: 10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 - 17:30 uur
's avonds op afspraak
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Een afspraak maken?

Ervaar zelf waarom wij net even anders zijn dan de reguliere keukenzaken. Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan onze keukenshowroom in het hartje van Assen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. Wij helpen u graag.